15 March 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN (PERAK) !!!

ASSALAMUALAIKUM



nampak tajuk di atas??
ha...hari ni abang ben ashaari telah mengadakan 1 segmen yang bertajuk BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN !!!
wahhh...cam bez je...ni yang teruje nak join ni...hehehe
maka bermulalah al-kisah di sebuah negeri di panggil negeri PERAK



latar belakang teman
teman di beranakkan di hospital TAIPING dan dibesokan di KUALA KANGSAR
teman mendapat pendidikan rendah di KUALKANGSAR, pendidikan menengah di IPOH n now tingkatan 6 di sebuah sekolah di KUALKANGSAR
kampung teman belah apok kat KAMPUNG GAJAH manakala belah mak kat KUALKANGSAR
sume family teman kad pengenalannye ******-08-**** (08 merujuk negeri PERAK)
itulah sereba sedikit latar belakang teman
teman memang orang jati PERAK

kerjaya teman
seperti kenyataan di atas...
teman sekarang menuntut di tingkatan 6 di sebuah sekolah di KUALKANGSAR
sekarang ni da upper 6 dan akan mengambil bahagian dalam peperiksaan stpm

blog peberet teman
ha...ni yang payoh sikit ni...satgi cakap yang ni...yang laen amek ati lak...lo tak cakap...orang cakap teman tak de pendirian...memudahkan citer...sume blog teman layan...dari blog sukan hinggalah blog individu...sume teman layan...tapi antare banyak2 blog ni paleng teman suke usha semesti nya blog teman sendiri...hehe...guro je...tentulah blog abang ben ashaari (bukan nak mengampu ye)
sebab nye...kome pon taw sendiri...kome lagi arif pasal abang ben ashaari...so xyah citer yakk..hehe..peace o_0 v ....

blog yang teman tak suke masuk
emmm...nanti teman pikio(fikir) jap...
ase2 nye x de lah yakk...sume teman tengok ok je...no poblem punye...
tapi dikesempatan ni teman nak bagi sikit teguran kat kome...
hope pas ni kurang2 le letak aksesori banyak2 sangat...sampe teman nak komen pon payoh..teman nye internet da le lembab tahap siput kerawit...hehehehhe
ni salah satu faktor teman x beberape suke sangat...tapi teman tetap cube mengomen...
kepada sesape terase teman nak mintak maaf ye...x terniat di hati nak kritik kome...teman taw teman nye blog selemah2 blog...x cam blog kome...huhu...sori ag sekali

hahaha...da last da...

impian
teman harap x de sape benci pade blog teman ni..teman x kisah kome nak folow ke x cume teman harap kome komen lah entry2 teman...baru teman de semangat nak wat entry baru yang terbaek...
ni adalah permintaan dari teman...x pakse pon kome nak komen...teman taw kome x komen bermakne entry teman x seberape canggih...teman cube mempertingkatkan...

so...itu je lah bue dari teman...sebelum mengakhiri segmen ni teman nak mendendangkan lagu negeri PERAK


Lirik Lagu Kebesaran Negeri Perak

Dilanjutkan Allah Usianya Sultan
Adil dan Murah Memerintah Watan
Ditaati Rakyat Kiri dan Kanan
Iman Yang Soleh Allah Kurniakan
Allah Berkati Perak Ridzuan
Allah Selamatkan Negeri dan Sultan 


chow2 milo

o_0 v


25 comments:

  1. 0rang k0lumpo datang menjengah...
    teman dulu sek0lah kat parit, perak...
    5 tahun teman kat sana...

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan..
    singgh dr segmen abg ben..
    jom singgh sini..

    http://norleladasuki.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  3. Salam..perghh ! kome..smgt negeri betul.bgs2.

    err.pening2 ..huhu

    ReplyDelete
  4. oghang peghok ghupenye kamoo ea...hehhe....

    ReplyDelete
  5. salam ziarah..

    salam perkenalan dr sy..

    http://fashah84.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam kenal dr saye blogger selangor..da follow..meh la jenguk sini lak ea ;)

    http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  7. salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

    jom jengok cni lak ;;;;

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  8. hye..salam perkenalan ye...
    prince blogger kuala lumpur...
    newbiee lagi...
    kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

    ReplyDelete
  9. comel je warna-warna tu :)

    terbaek! kejor yob kejor!

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  10. wah!semanagt!
    siap letak lagu perak lagi..gud33

    ReplyDelete
  11. salam singgah dari segmen blog BA,
    dulu pun pernah skolah kt ipoh, manjoi..

    ReplyDelete
  12. huish siap tayang lagu perak lagi,
    terbaik2 ehhe

    ReplyDelete
  13. terima kasih sudi singgah blog kita.. kita org perak gak.. kita bako kita bako!! hahahaa

    ReplyDelete
  14. wah orang kuale la deme..dekat bebeno la dengan kampung teman. kampung air kuning.nnti deme leh la wat gathering..kite buat gathering kat ipoh..haha

    ReplyDelete
  15. salam ziarah juge salam kenal dari blogger asal perak juge.. :)

    ReplyDelete
  16. blog awk pon cntik la.. takmo jeles2 ok hee

    ReplyDelete
  17. Wohoo..blogger dari Perak!!...Hi...ngee

    ReplyDelete
  18. tteetttttt dari JB singgah di Perak
    siap lagu perak lagi... cayalah..
    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<

    ReplyDelete
  19. wer wer wer org penghak... ha3

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. geng la kita ni. org perak jugak! :)

    lesyo beno ye mike. boleh le kite belabon nanti :)

    sy follow la geng perak ni. ley g gathering dekat2 perak nanti-nanti kan. hehe. salam perkenalan :)

    http://aida4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. org perak! meh la singgah.. hehe

    semangat gila ko letak lagu negeri perak... bagus!!! majulah bangsa untuk perak... haha

    http://iammorecomplexthanyouthink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. hye org perak !geng kite
    salam singgah dri segmen yg BEN ni..br nk jnguk

    ReplyDelete

jgn komen yg bukan2 ye !!!

cuTEz fOllOwEr !! tHNx